Wimperlifting Ablasserdam

 

Wimperlifting Ablasserdam

Wimperlifting Ablasserdam

Wimperlifting Ablasserdam

Wimperlifting Ablasserdam One Shot Lash Lift Elleebana

Leg je wimperkrultang aan de kant!

Met een 17 minuten durende professionele behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel 6 tot 8 weken.

Als Elleebana Lash lift styliste maak ik gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen staafjes om je natuurlijke wimper te liften en wimpers voller en langer te doen lijken.

Wimperlifting Ablasserdam is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is.

Word wakker met een open, frisse blik, waarbij zonder mascara je wimpers al mooi zijn.

Wat kun je verwachten van de wimperlifting ?

Zeer comfortabele behandeling met de kortste inwerktijd wereldwijd op het gebied van wimperlifting Ablasserdam , laat natuurlijke wimpers voller en langer lijken zonder extensions, gelifte wimpers tot wel 6 en mogelijk 8 weken (minimale nazorg vereist, zwemmen, douchen, sporten en make-up zijn geen probleem), geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen, unieke formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers, ideaal voor op vakantie.

Niet schadelijk.

Voor en nog intenser en mooier resultaat, raden wij de wimperlifting  inclusief tint aan.
De wimperverf die hiervoor gebruikt wordt is uitermate geschikt om tijdens de behandeling de wimpers te verven.

Wimperlifitng inclusief verven 45,-

Bij schoonheidssalon Mooier verf ik niet alleen de bovenste wimpers maar verf ik ook de onderste wimpers mee dit net voor een wat intenser effect.

De voordelen van wimperlifting :
Voelt licht en natuurlijk, ogen lijken groter, geeft een natuurlijke uitstraling, niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Ik ben zelf heel tevreden over het resultaat van wimperlifting, het is niet zo drastisch als wimperextensions maar wel een prachtig resultaat op je eigen wimpers wat 6 tot 8 weken blijft zitten en waar minimale nazorg voor nodig is.

U kunt een afspraak maken voor wimperlifting bij Schoonheidssalon Mooier.

 

 

Afspraak maken