Tanden bleken Papendrecht

Tanden bleken Papendrecht

Tanden bleken Papendrecht

Tanden bleken Papendrecht

Bij schoonheidssalon mooier kunt u nu ook terecht voor tanden bleken vanaf 30.- euro.

Tanden bleken is geheel pijnloos en veilig.

Iedereen droomt van een stralende witte lach. Echter zorgt onze levenswijze ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die ervoor zorgen dat onze tanden geler worden.

Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.

Ook uw tanden kunnen weer stralend wit worden! De methode die we gebruiken voor tanden bleken is een combinatie van “whitening” LED-licht en non-peroxide bleekgel.

Tanden bleken Papendrecht met deze methode is effectief en ons non-peroxide bleekgel is 100% veilig en pijnloos.

Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een geheel veilige wijze waarbij de tanden 3 tot 8 tinten witter worden afhankelijk van de persoon en de huidige kleur van de tanden.

Tanden bleken kan dus ook meerdere keren per jaar herhaald worden, zonder dat dit schadelijk is voor uw tanden.

Mijn advies is om 1 keer per jaar de vipbehandeling te nemen en 1 keer een opfrisbeurt om uw tanden het hele jaar mooi wit te houden.

Wat kost tanden bleken?
Tanden bleken Papendrecht VIP       –       60 min 55,-
Tanden bleken Papendrecht Opfrisser       –       30 min 30,-

Het tanden bleken gaat als volgt :

De behandeling
1. Als eerst wordt de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van ons tintenpalet. Zo kunnen we achteraf bepalen hoeveel tinten uw tanden witter zijn geworden. Goed om te weten is dat uw tanden niet lichter kunnen worden dan hun originele kleur die genetisch bepaald is.
2 Vervolgens worden uw tanden gereinigd in de voorbehandeling. Dit gebeurt met een sponsje/ washandje en onze revolutionaire activatorspray.
3. Zodra uw tanden zijn gereinigd wordt de non-peroxide bleekgel in het bitje gespoten en vervolgens in uw mond geplaatst.
4. Als laats wordt de “whitening” LED-lamp voor uw gebit geplaats en krijgt u een bril op die uw ogen beschermen tegen het licht. Een sessie duurt 15 minuten en zal dan nog 3 keer worden herhaald. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de behandeling kunt u direct het resultaat in de spiegel bekijken. Na het tanden bleken mag u de eerste 2 uur niks eten en drinken en adviseren wij de eerste 24 uur niet te roken en geen producten met kleurstoffen te eten en te drinken.

Het behaalde resultaat van de tanden bleken Papendrecht zal ongeveer 6 tot 9 maanden duren afhankelijk van uw levensstijl.

 

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij schoonheidssalon mooier voor de behandeling tanden bleken.

Afspraak maken