Schoonheidsspecialiste Ridderkerk

Schoonheidsspecialiste Ridderkerk

Schoonheidsspecialiste Ridderkerk

Schoonheidsspecialiste Ridderkerk

Mijn naam is Kathelijne Eijgelsheim en ik ben zelf al 12 jaar werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Mijn Schoonheidssalon is gevestigd in Alblasserdam Kraanbaan 13.

Als schoonheidsspecialiste bied ik verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, microdermabrasie, wimperlifting, anti aging, tanden bleken, massages en voetreflex.

Na mijn opleiding 12 jaar geleden ben ik gelijk gaan werken als schoonheidsspecialiste bij een schoonheidssalon zodat ik daarna na de benodigde ervaring op te doen een lang gekoesterde droom in vervulling kon laten gaan.. een eigen schoonheidssalon aan huis.

Ik werk met heel veel plezier als schoonheidsspecialiste en ik blijf mij ook ontwikkelen op dit gebied.

Als schoonheidsspecialiste Ridderkerk is het belangrijk om niet stil te blijven staan.

Ik blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in deze branche, ik bezoek beurzen, ik doe regelmatig nieuwe cursussen, zodat ik ook regelmatig mijn klanten weer nieuwe behandelingen kan aanbieden.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik met het merk Dr. Eckstein.

Een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon bevat de volgende onderdelen :

Ik begin met een huidanalyse, daarna een intensieve reiniging, het epileren van de wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip en/of kin, de vapozone stoom, onzuiverheden verwijderen, massage met een vitamine olie, de vitamine olie word daarna ingesluisd met een warmte anti aging apparaat, het masker, tijdens het masker wordt er een heerlijk verwarmende rug massage matras aangezet en daarna word de behandeling afgesloten met een lotion en een verzorgende dag- of nachtcrème en indien gewenst een lichte make-up.

Dit kan dan aangevuld worden met andere behandelingen bijvoorbeeld de microdermabrasie of de luxe anti aging waardoor er nog meer aan de behandeling wordt toegevoegd, zoals het microdermabrasie apparaat, micro needling, en een golden collageen masker.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste Ridderkerk blijf ik altijd bezig om u in de schoonheidssalon genoeg te kunnen aanbieden zodat u altijd weer optimaal kunt genieten!

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in Schoonheidssalon Mooier.

U kunt bellen, mailen of een WhatsApp sturen om een afspraak te maken.

Kathelijne Eijgelsheim, gediplomeerd schoonheidsspecialiste Ridderkerk

 

 

 

Afspraak maken