Schoonheidssalon Ridderkerk

 

Schoonheidssalon Ridderkerk

Schoonheidssalon Ridderkerk

Schoonheidssalon Ridderkerk

In de schoonheidssalon Ridderkerk bied ik verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, microdermabrasie, wimperlifting, anti aging, massages en voetreflex.

Ik ben zelf al 11 jaar werkzaam in een schoonheidssalon Ridderkerk maar heb daarvan nu 6 jaar een schoonheidssalon aan huis.

Na mijn opleiding 11 jaar geleden ben ik gelijk gaan werken in een schoonheidssalon zodat ik daarna na de benodigde ervaring op te doen een lang gekoesterde droom in vervulling kon laten gaan.. een eigen schoonheidssalon aan huis.

Ik werk met heel veel plezier in de schoonheidssalon Ridderkerk en ik blijf mij ook ontwikkelen op dit gebied.

Ik blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in deze branche, ik bezoek beurzen, ik doe regelmatig nieuwe cursussen, zodat ik ook regelmatig mijn klanten weer nieuwe behandelingen kan aanbieden.

 

In de schoonheidssalon werk ik met het merk Dr. Eckstein.

Een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon Ridderkerk bevat de volgende onderdelen :

Ik begin met een huidanalyse, daarna een intensieve reiniging, het epileren van de wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip en/of kin, de vapozone stoom, onzuiverheden verwijderen, massage met een vitamine olie, de vitamine olie word daarna ingesluisd met een warmte anti aging apparaat, het masker, tijdens het masker wordt er een heerlijk verwarmende rug massage matras aangezet en daarna word de behandeling afgesloten met een lotion en een verzorgende dag- of nachtcrème en indien gewenst een lichte make-up.

Dit kan dan aangevuld worden met andere behandelingen bijvoorbeeld de microdermabrasie of de luxe anti aging waardoor er nog meer aan de behandeling wordt toegevoegd, zoals het microdermabrasie apparaat, micro needling, en een golden collageen masker.

Ik blijf altijd bezig om u in de schoonheidssalon Ridderkerk genoeg te kunnen aanbieden zodat u altijd weer optimaal kunt genieten!

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in Schoonheidssalon Mooier.

Klik hier als u een afspraak wilt maken.

 

Afspraak maken