Maandag - vrijdag geopend
2951 JG Alblasserdam
Maandag - vrijdag 09:00 t/m 17.00
2951 JG Alblasserdam

Schoonheidssalon Papendrecht

Schoonheidssalon Papendrecht 

In de schoonheidssalon Papendrecht bied ik verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, microdermabrasie, wimperlifting, anti aging, microneedling en glycolzuurpeelings.

Ik ben zelf al 16 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste maar heb daarvan nu 10 jaar een schoonheidssalon aan huis.

Na mijn opleiding 11 jaar geleden ben ik gelijk gaan werken in een schoonheidssalon zodat ik daarna na de benodigde ervaring op te doen een lang gekoesterde droom in vervulling kon laten gaan.. een eigen schoonheidssalon aan huis.

Ik werk met heel veel plezier in de schoonheidssalon Papendrecht en ik blijf mij ook ontwikkelen op dit gebied.
Ik blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in deze branche, ik bezoek beurzen, ik doe regelmatig nieuwe cursussen, zodat ik ook regelmatig mijn klanten weer nieuwe behandelingen kan aanbieden.

In de schoonheidssalon werk ik met het merk Dr. Eckstein en SPA Salonnepro.
Een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon Papendrecht bevat de volgende onderdelen :


Ik begin met een huidanalyse, daarna een intensieve reiniging, het epileren van de wenkbrauwen, het harsen van de bovenlip en/of kin, de vapozone stoom, onzuiverheden verwijderen, massage met een vitamine olie, de vitamine olie word daarna ingesluisd met een warmte anti aging apparaat, het masker, tijdens het masker wordt er een heerlijk verwarmende rug massage matras aangezet en daarna word de behandeling afgesloten met een lotion en een verzorgende dag- of nachtcrème en indien gewenst een lichte make-up.
Dit kan dan aangevuld worden met andere behandelingen bijvoorbeeld de microdermabrasie of de luxe anti aging waardoor er nog meer aan de behandeling wordt toegevoegd, zoals het microdermabrasie apparaat, micro needling, en een golden collageen masker.


Ik blijf altijd bezig om u in de schoonheidssalon Papendrecht genoeg te kunnen aanbieden zodat u altijd weer optimaal kunt genieten!

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in Schoonheidssalon Mooier.

Klik hier als u een afspraak wilt maken.

Tarieven

Total face & relax treatment
€ 60,00
Microdermabrasie
€ 55,00
Microdermabrasie VIP
€ 65,00
Gelaat
€ 70,00
3x Gelaat kuur
€ 200,00

Microdermabrasie

 kuren

Microdermabrasie 3x
Microdermabrasi 6x

Microdermabrasie

wat is dat nu eigenlijk?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met behulp van een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen met een gesteriliseerd diamanten opzetstukje die met een zachte zuigkracht de huid diep in poriën gaan reinigen. 

Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Afspraak maken

Wat doet microdermabrasie

microdermabrasie met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. 

Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Hoeveel behandelingen

 heb je nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Afspraak maken?
Schoonheidssalon werkt op afspraak
In de salon kan er alleen contant betaald worden.Er zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen.U kunt bellen, mailen of whatsappen om een afspraak te maken.
Contactgegevens
E-mail: info@schoonheidssalonmooier.nl
Tel: 06 24833936
Algemene gegevens
KVK nr: 24404240
Copyright © 2021 All Rights Reserved
Hulp nodig? chat met ons