Microdermabrasie Papendrecht

Microdermabrasie Papendrecht

Microdermabrasie Papendrecht

Microdermabrasie Papendrecht

Naast de andere behandelingen geeft Schoonheidssalon Mooier ook microdermabrasie Papendrecht behandelingen.

Deze microdermabrasie behandelingen geven een heel mooi resultaat.

Wat is een Microdermabrasie behandeling ?

Microdermabrasie is een intensieve behandeling waarbij een stroom van fijne diamanten steriele kopjes de huid weer glad, zacht en fijn maken.

Het is een intensieve peeling waarbij de bovenste laag van je huid verwijderd word, de nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is veel gladder, zachter en gezonder!

Microdermabrasie is heel goed bij :

rimpels, onzuivere huiden, huidverouderingen, pigmentvlekjes, littekens, zonneschade, rokershuid, grove poriën, futloze huid, droge schilferige huid, wallen.

Een microdermabrasie behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, vapozone stoom, huid onzuiverheden verwijderen, microdermabrasie, massage, masker, vitamine olie insluizen met warmte, lotion, afsluiten met een dag of nachtcrème de kosten zijn 50,- euro per behandeling.

De microdermabrasie is ook verkrijgbaar in kuurverband.

1 x Microdermabrasie Papendrecht €50,-

3 x Microdermabrasie Papendrecht €135,-
6 x Microdermabrasie Papendrecht €250,-

Aangepast op huid kan ik een goed advies geven over hoe vaak een microdermabrasie behandeling nodig is.. bij de een zal een keer al een mooi effect geven en bij de ander zal er een langere of een kortere kuur voor nodig zijn.

Microdermabrasie is een prachtige behandeling die niet meer uit de schoonheidssalon weg te denken is. Waarom is dat zo? Daar zijn een paar goede redenen voor aan te geven: de klant wil tegenwoordig direct resultaat zien van de behandelingen en/of wil huidproblemen nu echt opgelost hebben. Uiteraard geeft het mij ook meer voldoening om behandelingen te geven waar meer resultaat uitkomt.

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid  + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken.

Het is een aangename pijnloze behandeling, die nog effect heeft ook!

Benieuwd naar de microdermabrasie Papendrecht?

Maak een afspraak bij Schoonheidssalon Mooier en laat uw huid weer stralen!

Afspraak maken