Maandag - vrijdag geopend
Kraanbaan 13, 2951 JG Alblasserdam
Maandag - vrijdag 09:00 t/m 17.00
Kraanbaan 13, 2951 JG Alblasserdam

Microdermabrasie Barendrecht

Microdermabrasie Barendrecht 

Naast de andere behandelingen geeft Schoonheidssalon Mooier ook microdermabrasie Barendrecht behandelingen.
Deze microdermabrasie behandelingen geven een heel mooi resultaat.

Wat is een Microdermabrasie Barendrecht behandeling ?
Microdermabrasie is een intensieve behandeling waarbij een stroom van fijne diamanten steriele kopjes de huid weer glad, zacht en fijn maken.
Het is een intensieve peeling waarbij de bovenste laag van je huid verwijderd word, de nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is veel gladder, zachter en gezonder!

Microdermabrasie is heel goed bij :
rimpels, onzuivere huiden, huidverouderingen, pigmentvlekjes, littekens, zonneschade, rokershuid, grove poriën, futloze huid, droge schilferige huid, wallen.

Een microdermabrasie Barendrecht behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, vapozone stoom, huid onzuiverheden verwijderen, microdermabrasie, massage, masker, vitamine olie insluizen met warmte, lotion, afsluiten met een dag of nachtcrème de kosten zijn 55,- euro per behandeling.

Ook verkrijgbaar in microdermabrasie de luxe en microdermabrasie vip behandeling.

De microdermabrasie is ook verkrijgbaar in kuurverband.
1 x Microdermabrasie €55,-
3 x Microdermabrasie €150,-
6 x Microdermabrasie €290,-

Aangepast op huid kan ik een goed advies geven over hoe vaak een microdermabrasie behandeling nodig is.. bij de een zal een keer al een mooi effect geven en bij de ander zal er een langere of een kortere kuur voor nodig zijn.
Microdermabrasie is een prachtige behandeling die niet meer uit de schoonheidssalon weg te denken is. 

Waarom is dat zo? Daar zijn een paar goede redenen voor aan te geven: de klant wil tegenwoordig direct resultaat zien van de behandelingen en/of wil huidproblemen nu echt opgelost hebben. Uiteraard geeft het mij ook meer voldoening om behandelingen te geven waar meer resultaat uitkomt.

Het woord zegt het eigenlijk al: micro=klein + derm=huid + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken.

Het is een aangename pijnloze behandeling, die nog effect heeft ook!
Benieuwd naar de microdermabrasie Barendrecht?
Maak een afspraak bij Schoonheidssalon Mooier en laat uw huid weer stralen!

Volg ons via facebook!

Tarieven

Total face & relax treatment
€ 60,00
Microdermabrasie
€ 55,00
Microdermabrasie VIP
€ 65,00
Gelaat
€ 70,00
3x Gelaat kuur
€ 200,00

Microdermabrasie

 kuren

Microdermabrasie 3x
Microdermabrasi 6x

Microdermabrasie

wat is dat nu eigenlijk?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met behulp van een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen met een gesteriliseerd diamanten opzetstukje die met een zachte zuigkracht de huid diep in poriën gaan reinigen. 

Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Afspraak maken

Wat doet microdermabrasie

microdermabrasie met jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. 

Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.
Microdermabrasie {plaats}

Hoeveel behandelingen

 heb je nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

[oxy-woo-products ct_sign_sha256='4a5442b5c5f03805aa15ebcab8e2231f7f691fbe70280a8fae7866d47d2e580d' ct_options='{"ct_id":200,"ct_parent":182,"selector":"-woo-products-200-22","original":{"oxy-woo-products_query_type":"custom","oxy-woo-products_category":"wasmiddel","width-unit":"%","width":"100","oxy-woo-products_items_columns":"three","oxy-woo-products_h1-page-title_typography_font-family":"Playfair Display SC","oxy-woo-products_h1-page-title_typography_font-size":"20","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-top-width":"0","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-right-width":"0","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-bottom-width":"0","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-left-width":"0","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-top-style":"solid","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-right-style":"solid","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-bottom-style":"solid","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_border_border-left-style":"solid","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_box_shadow_box-shadow-color":"rgba(0,0,0,0.24)","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_box_shadow_box-shadow-horizontal-offset":"0","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_box_shadow_box-shadow-vertical-offset":"4","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_box_shadow_box-shadow-blur":"10","oxy-woo-products_img-attachment-woocommerce-thumbnail_box_shadow_box-shadow-spread":"0","oxy-woo-products_-woocommerce-loop-product--title_typography_font-family":"Playfair Display","oxy-woo-products_-woocommerce-loop-product--title_typography_color":"color(4)","oxy-woo-products_-woocommerce-loop-product--title_typography_font-size":"25","oxy-woo-products_-price- -price span_typography_font-family":"Playfair Display SC","oxy-woo-products_-price- -price span_typography_color":"color(5)","oxy-woo-products_-price- -price span_typography_font-size":"40","oxy-woo-products_-price- -price span_typography_font-weight":"400"},"activeselector":false,"media":{"phone-portrait":{"original":{"oxy-woo-products_items_columns":"one"}}}}'][/oxy-woo-products]
Afspraak maken?
Schoonheidssalon werkt op afspraak
In de salon kan er alleen contant betaald worden.Er zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen.U kunt bellen, mailen of whatsappen om een afspraak te maken.
Contactgegevens
E-mail: info@schoonheidssalonmooier.nl
Tel: 06 24833936
Adresgegevens
Kraanbaan 13 
2951 JG Alblasserdam
Route beschrijving 
Algemene gegevens
KVK nr: 24404240
Copyright © 2022 All Rights Reserved
Hulp nodig? chat met ons